• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Alkmaar?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van scherpe prijzen en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Alkmaar. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor losse objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat altijd direct, veilig en goed georganiseerd. 

  Welke items passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo aan. De verhuislift kan toegepast worden voor grote verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt daarbij vergezeld door een geroutineerde en behulpzame operator / verhuizer. Hij rijdt de verhuislift naar de verhuislocatie, zet de lift in elkaar en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het sjouwen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor veel verschillende bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die goederen aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Dit zijn spullen zoals bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dit soort bedrijven lucratieve samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585