• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Amsterdam?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige tarieven en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Amsterdam. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift gaat altijd snel, veilig en goed georganiseerd. 

  Welke items passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan ingezet worden voor grote verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een geroutineerde en vriendelijke operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de gewenste locatie, zet de lift in elkaar en bestuurd de verhuislift. Bij de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor diverse bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verminder je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die producten aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven gunstige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585