• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Breda?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige tarieven en professionele support voor het huren van een verhuislift in Breda. Of het nu gaat om een gehele verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift gaat iedere keer snel, veilig en gestructureerd. 

  Welke spullen gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo dragen. De verhuislift kan gebruikt worden voor complete verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt daarbij vergezeld door een geroutineerde en aardige operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bedient de verhuislift. Tijdens de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor diverse bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die producten aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Dit zijn spullen zoals bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke ondernemingen lucratieve samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585