• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Den Haag?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige prijzen en professionele support voor het huren van een verhuislift in Den Haag. Of het nu gaat om een gehele verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift gaat altijd moeiteloos, veilig en gestructureerd. 

  Welke items passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo dragen. De verhuislift kan gebruikt worden voor grote verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een ervaren en aardige operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de gewenste locatie, zet de lift in elkaar en bedient de verhuislift. Tijdens de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die producten leveren die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Dit zijn spullen zoals bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke ondernemingen gunstige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585