• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Doetinchem?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van voordelige prijzen en professionele support voor het huren van een verhuislift in Doetinchem. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat altijd direct, veilig en goed georganiseerd. 

  Welke spullen gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan ingezet worden voor complete verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een ervaren en vriendelijke operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het sjouwen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor veel verschillende bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die producten leveren die het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke organisaties gunstige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585