• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Dordrecht?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige tarieven en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Dordrecht. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat altijd direct, betrouwbaar en gestructureerd. 

  Welke items passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan gebruikt worden voor complete verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt daarbij vergezeld door een bekwame en vriendelijke operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de gewenste locatie, zet de lift in elkaar en bestuurd de verhuislift. Bij de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verminder je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die goederen leveren die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dit soort bedrijven lucratieve samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585