• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Emmen?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van voordelige tarieven en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Emmen. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift loopt iedere keer snel, veilig en gestructureerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo aan. De verhuislift kan toegepast worden voor hele grote verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een bekwame en aardige operator / verhuizer. Hij rijdt de verhuislift naar de gewenste locatie, zet de lift in elkaar en bedient de verhuislift. Gedurende de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die goederen leveren die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Dit zijn spullen zoals bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven lucratieve langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Waarom Regio Verhuislift?

  • Voordelige prijzen 
  • Gelouterde verhuizers
  • Een gehele dienstverlening
  • Geen extra kosten voor avonden of in weekeinden
  • Geen toeslagen voor zware goederen
  • Geen extra kosten voor extra verdiepingen
  • Geen extra kosten als er meer dan 8 uur op dezelfde locatie wordt gewerkt Verhuurtijd loopt van het aankomsttijdstip tot aan het vertrek van de verhuislift

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 85 065 8585