• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift Flevoland

  Verhuislift Flevoland huren

  Van Almere tot Lelystad. Regio Verhuislift is de specialist in het leveren van een verhuislift in Flevoland. Onze operator / verhuizer zal zorgen dat jouw project of verhuizing vloeiend verloopt. Hij bouwt de verhuislift in korte tijd op, zodat je meteen aan de slag kunt. De operator / verhuizer is ook degene die de bediening van de verhuislift voor zijn rekening neemt. Door zijn adviezen en ervaring zal het verplaatsen van je spullen soepel verlopen.

  verhuislift huren - Regio Verhuislift
  Huur een verhuislift - Regio Verhuislift

  Waarom een verhuislift?

  Een verhuislift Flevoland is handig in allerlei situaties. Je kunt er grote spullen mee verplaatsen, zoals een bankstel, een bed, grote kasten, witgoed, dozen met rommel voor de vuilstort, etc. Natuurlijk kunnen de meeste van die spullen ook wel langs een trap naar boven of beneden worden gesjouwd, maar dat kost veel meer tijd en moeite. Met een verhuislift gaan de spullen rechtstreeks naar de galerij van een flatgebouw of naar het raam op de verdieping van een woning. Als de verhuislift naast de verhuiswagen wordt gezet scheelt ook dat in tijd.

  In welke situatie is een verhuislift geschikt?

  Met een verhuislift kunnen spullen snel van en naar een verdieping worden verplaatst, zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers. Dat kan vanaf een flat en vanaf verdieping van een woning. De enige voorwaarde is dat er een raam of deur op de verdieping is, dat groot genoeg is om de spullen op de verhuislift te zetten. Het maximale gewicht dat per keer gelift kan worden is 400 kilo. Bij een flatgebouw reikt een verhuislift Flevoland tot aan de tiende verdieping.

  Wat kost een verhuislift Flevoland huren?

  Als je een verhuislift Flevoland wilt huren wordt daar een uurtarief van € 79 ex.btw voor gerekend. De minimum huurtijd is een uur. Als je de lift langer nodig hebt stijgt de prijs per kwartier. In de tarievenlijst zijn de exacte prijzen te vinden. Bekijk ook de tarieven pagina.

  Direct offerte aanvragen

  Een terugbel afspraak inplannen of een gratis vrijblijvende offerte aanvragen voor een verhuislift in Flevoland? Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug.