• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift Gelderland

  Verhuislift Gelderland huren

  Van Winterswijk tot Harderwijk en van Arnhem tot Nijmegen, Regio Verhuislift is dé aanbieder van verhuisliften in Gelderland, zowel voor particulieren als bedrijven. Een verhuislift huren kan al vanaf € 79 ex.btw voor het eerste uur. De voordelen van een verhuislift zijn, dat een verhuizing vele malen sneller verloopt en dat je kostbare spullen niet beschadigen. Je profiteert daarnaast van de kennis en ervaring van onze operator / verhuizer, die de verhuislift bedient. Het huren van een verhuislift Gelderland kun je het beste ruim op tijd doen, zodat alle planningen op elkaar kunnen worden afgestemd. Je bent er dan van verzekerd dat de juiste verhuislift voor jouw verhuizing beschikbaar is.

  verhuislift Gelderland
  verhuislift Gelderland

  Extra voordelen van een verhuislift

  Een verhuislift Gelderland is niet alleen een ontzettend handig hulpmiddel, maar je krijgt er ook deskundige begeleiding bij. Elke verhuislift van Regio Verhuislift gaat vergezeld van een ervaren vakman. Die bouwt de verhuislift op, zorgt dat er geen schade ontstaat en helpt bij het sjouwen als dat nodig is.

  Wat kost een verhuislift huren?

  Bij een verhuislift Gelderland huren wordt de prijs opgebouwd vanuit een uurtarief en het aantal kilometers dat met de verhuislift wordt gereden om naar de verhuislocatie te komen. Het uurtarief ligt vast. In de tarievenlijst kun je zien dat de minimale huurtijd één uur is. Elk kwartier dat je de lift extra wilt gebruiken zal de prijs stijgen met een vast bedrag. De verhuizer die de lift bedient is bij de prijs inbegrepen. Bekijk voor meer informatie onze tarieven pagina.

  Direct offerte aanvragen

  Een terugbel afspraak inplannen of een gratis vrijblijvende offerte aanvragen?
  Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug.