• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Haarlem?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van voordelige prijzen en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Haarlem. Of het nu gaat om een gehele verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift loopt te allen tijde moeiteloos, veilig en gestructureerd. 

  grijze verhuislift

  Welke items passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan toegepast worden voor complete verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een bekwame en behulpzame operator / verhuizer. Hij rijdt de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Tijdens de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor veel verschillende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die goederen aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Dit zijn spullen zoals bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke organisaties lucratieve samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585