• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Haarlemmermeer?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van scherpe prijzen en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Haarlemmermeer. Of het nu gaat om een grote verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt iedere keer direct, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Verhuislift boven garage

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo dragen. De verhuislift kan toegepast worden voor grote verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een bekwame en aardige operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de verhuislocatie, zet de lift in elkaar en bedient de verhuislift. Tijdens de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het sjouwen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die goederen aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dit soort bedrijven gunstige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585