• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Harderwijk?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van scherpe prijzen en professionele support voor het huren van een verhuislift in Harderwijk. Of het nu gaat om een gehele verhuizing of voor losse objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat te allen tijde direct, betrouwbaar en gestructureerd. 

  Verhuislift 3e verdieping

  Welke spullen gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo dragen. De verhuislift kan ingezet worden voor complete verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een geroutineerde en aardige operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de verhuislocatie, zet de lift in elkaar en bedient de verhuislift. Tijdens de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het sjouwen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die producten aanbieden die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dit soort bedrijven voordelige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585