• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Heerenveen?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van voordelige tarieven en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Heerenveen. Of het nu gaat om een grote verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift loopt iedere keer direct, betrouwbaar en gestructureerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo dragen. De verhuislift kan ingezet worden voor hele grote verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een bekwame en vriendelijke operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de gewenste locatie, zet de lift in elkaar en bedient de verhuislift. Tijdens de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verminder je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die goederen aanbieden die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke organisaties voordelige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Waarom Regio Verhuislift?

  • Voordelige tarieven 
  • Gelouterde verhuizers
  • Een gehele dienstverlening
  • Geen toeslagen voor avonden of in weekeinden
  • Geen toeslagen voor zware spullen
  • Geen toeslagen voor extra verdiepingen
  • Geen toeslagen als er 8 uur of meer op dezelfde locatie wordt gewerkt Verhuurtijd loopt van het starttijdstip tot aan het vertrek van de verhuislift

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 85 065 8585