• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Heerhugowaard?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van scherpe prijzen en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Heerhugowaard. Of het nu gaat om een grote verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt te allen tijde direct, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo aan. De verhuislift kan ingezet worden voor complete verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een ervaren en vriendelijke operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de gewenste locatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Tijdens de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die goederen leveren die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke ondernemingen lucratieve samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585