• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Hengelo?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige prijzen en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Hengelo. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor losse objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt altijd moeiteloos, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Welke items gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo dragen. De verhuislift kan ingezet worden voor complete verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt daarbij vergezeld door een ervaren en aardige operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de gewenste locatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Bij de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die goederen aanbieden die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven gunstige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585