• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Kampen?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van voordelige prijzen en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Kampen. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt te allen tijde snel, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Welke items gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan gebruikt worden voor grote verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een bekwame en behulpzame operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de gewenste locatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die producten aanbieden die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke organisaties voordelige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585