• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Leiden?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van voordelige prijzen en professionele support voor het huren van een verhuislift in Leiden. Of het nu gaat om een grote verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift gaat iedere keer direct, veilig en gestructureerd. 

  Welke spullen gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo dragen. De verhuislift kan toegepast worden voor complete verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een ervaren en vriendelijke operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die producten leveren die het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Dit zijn spullen zoals bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven voordelige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op +31 850658585