• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Leidschendam?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige tarieven en professionele support voor het huren van een verhuislift in Leidschendam. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat te allen tijde snel, veilig en gestructureerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan toegepast worden voor complete verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een geroutineerde en behulpzame operator / verhuizer. Hij rijdt de verhuislift naar de gewenste locatie, zet de lift in elkaar en bedient de verhuislift. Gedurende de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die producten leveren die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke organisaties lucratieve langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585