• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Lelystad?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van voordelige prijzen en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Lelystad. Of het nu gaat om een gehele verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat te allen tijde moeiteloos, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Welke spullen gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo aan. De verhuislift kan gebruikt worden voor grote verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een ervaren en aardige operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de gewenste locatie, zet de lift in elkaar en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die producten aanbieden die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven lucratieve samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585