• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Maastricht?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van scherpe prijzen en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Maastricht. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt te allen tijde snel, veilig en gestructureerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan toegepast worden voor hele grote verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een ervaren en aardige operator / verhuizer. Hij rijdt de verhuislift naar de gewenste locatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor veel verschillende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verminder je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die goederen aanbieden die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke ondernemingen voordelige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op +31 850658585