• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Nieuwegein?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van scherpe prijzen en professionele support voor het huren van een verhuislift in Nieuwegein. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor losse objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat iedere keer direct, veilig en gestructureerd. 

  Welke spullen gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo dragen. De verhuislift kan toegepast worden voor complete verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een bekwame en vriendelijke operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de verhuislocatie, zet de lift in elkaar en bestuurd de verhuislift. Tijdens de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor veel verschillende bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verminder je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die goederen aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven lucratieve langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585