• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift Noord-Brabant

  Verhuislift Noord-Brabant huren

  Van Breda tot Tilburg en van Eindhoven tot Bergen op Zoom. Regio Verhuislift is dé aanbieder van verhuisliften in Brabant. Een verhuislift huren kan al vanaf € 79 ex.btw voor het eerste uur. De voordelen van een verhuislift zijn, dat een verhuizing vele malen sneller verloopt en dat je kostbare spullen niet beschadigen. Je profiteert daarnaast van de kennis en ervaring van onze operator / verhuizer, die de verhuislift bedient. Het huren van een verhuislift Noord-Brabant kun je het beste ruim op tijd doen, zodat alle planningen op elkaar kunnen worden afgestemd. Je bent er dan van verzekerd dat de juiste verhuislift voor jouw verhuizing beschikbaar is.

  verhuislift Noord-Brabant
  Verhuislift huren - Regio Verhuislift

  Waarvoor is een verhuislift geschikt?

  Zowel voor particulieren als bedrijven. Een verhuislift Noord-Brabant kan worden ingezet bij verhuizingen naar woningen op de begane grond met een etage en naar woningen in een flatgebouw. Bij woningen op de begane grond kunnen de spullen op de eerste en eventueel tweede verdieping snel naar de juiste plek worden gelift. Bij een verhuizing naar een appartement in een flatgebouw wordt met de verhuislift voorkomen dat de spullen met een personenlift moeten worden verhuisd en vervolgens over een lange galerij moeten worden verplaatst. Onze verhuislift kan objecten tot 400 kilo tot op de tiende verdieping liften.

  Is het bedienen van een verhuislift moeilijk?

  Het opbouwen en bedienen van een verhuislift Noord-Brabant is gespecialiseerd werk. Maar als huurder hoef je je daarover geen zorgen te maken. Want als je een verhuislift huurt bij Regio Verhuislift krijg je daar een ervaren Operator/verhuizer bij. Die zorgt voor het transport van de verhuislift naar de gewenste locatie, hij bouwt de lift op en bedient de lift. Als het nodig is, is de operator / verhuizer ook bereid om te helpen met het sjouwen.

  Wat kost het huren van een verhuislift?

  Een verhuislift Noord-Brabant wordt op basis van de gebruikstijd verhuurd. Je moet de lift minimaal een uur huren en daarna stijgt de prijs per kwartier. In de tarievenlijst is te vinden wat de exacte prijzen zijn van het huren van een verhuislift. Je moet wel rekening houden met de kilometer vergoeding vanaf onze locatie in Zoetermeer naar jouw locatie in Brabant. Zie onze tarieven pagina.

  Direct offerte aanvragen

  Een terugbel afspraak inplannen of een gratis vrijblijvende offerte aanvragen?
  Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug.