• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Purmerend?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige prijzen en professionele ondersteuning voor het huren van een verhuislift in Purmerend. Of het nu gaat om een grote verhuizing of voor losse objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt altijd moeiteloos, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo dragen. De verhuislift kan toegepast worden voor grote verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een ervaren en vriendelijke operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bedient de verhuislift. Bij de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die producten aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven voordelige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift inclusief bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585