• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Roermond?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van voordelige tarieven en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Roermond. Of het nu gaat om een grote verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift gaat te allen tijde direct, veilig en gestructureerd. 

  Welke items passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo aan. De verhuislift kan ingezet worden voor grote verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt daarbij vergezeld door een geroutineerde en vriendelijke operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de gewenste locatie, bouwt de lift op en bedient de verhuislift. Bij de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het sjouwen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die goederen leveren die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke ondernemingen gunstige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585