• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Roosendaal?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van voordelige prijzen en professionele support voor het huren van een verhuislift in Roosendaal. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en in de praktijk gebruiken bij Regio Verhuislift loopt te allen tijde snel, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Welke items gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo dragen. De verhuislift kan toegepast worden voor grote verhuizingen of specifieke spullen zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt daarbij vergezeld door een geroutineerde en aardige operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de gewenste locatie, bouwt de lift op en bedient de verhuislift. Gedurende de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor veel verschillende bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die goederen leveren die het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dit soort bedrijven voordelige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585