• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Smallingerland?

  Bij Regio Verhuislift ben je te allen tijde verzekerd van scherpe prijzen en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Smallingerland. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt iedere keer snel, veilig en gestructureerd. 

  Welke items gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo dragen. De verhuislift kan gebruikt worden voor complete verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt daarbij vergezeld door een ervaren en aardige operator / verhuizer. Hij rijdt de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als bedrijf een verhuislift huren? Regioverhuislift biedt verhuisliften aan voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die producten aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven voordelige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Wilt u meteen een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585