• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift Utrecht

  Verhuislift Utrecht huren

  Van Amersfoort tot Woerden en van Veenendaal tot Soest. Regio Verhuislift is dé aanbieder van verhuisliften in de provincie Utrecht. Een verhuislift huren kan al vanaf € 79 ex.btw voor het 1e uur. De voordelen van een verhuislift zijn, dat een verhuizing vele malen sneller verloopt en dat je kostbare spullen niet beschadigen. Je profiteert daarnaast van de kennis en ervaring van onze operator / verhuizer, die de verhuislift bedient. Het huren van een verhuislift in Utrecht kun je het beste tijdig doen. Je bent er dan van verzekerd dat de juiste verhuislift voor jouw verhuizing beschikbaar is.

  verhuislift Utrecht
  Een verhuislift huren - Regio Verhuislift

  Een verhuislift helpt schade voorkomen

  Bij verhuizingen naar woningen op de begane grond ontstaat snel schade als zware spullen, zoals wasmachines, langs de trap naar een eerste of tweede verdieping worden gesjouwd. Vaak zijn de trappen te smal of past de wasmachine niet goed door het trapgat. Als dat het geval is kun je beter een verhuislift huren. Daarmee wordt de wasmachine buitenom naar de juiste verdieping gelift. Als de lift er toch staat kun je die uiteraard ook gebruiken om dozen met spullen naar boven te laten liften. Een verhuislift bespaart je dus flink wat werk en risico op beschadiging.

  Wat kost een verhuislift Utrecht?

  Het huren van een verhuislift Utrecht begint bij een prijs van € 79 ex.btw voor een uur. Elk kwartier dat je de verhuislift langer gebruikt stijgt de prijs. Wat dat precies betekent voor de totale huurprijs kun je zien in de tarievenlijst. Voor het huren van een verhuislift Utrecht in avonden of het weekeinde worden toeslagen gerekend en je moet wel rekening houden met een prijs per kilometer, die betaald moet worden voor de afstand tussen de vestiging van Regio Verhuislift tot aan de verhuislocatie, zie tarieven pagina.

  Welke service krijg je bij een verhuislift Utrecht?

  Het huren van een verhuislift in Utrecht is inclusief een ervaren operator / verhuizer. Het is vanuit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om een verhuislift te huren die je zelf kunt bedienen. Dat is geen probleem, want de verhuizer heeft veel toegevoegde waarde. Uiteraard zorgt hij voor het secuur en veilig opbouwen en bedienen van de verhuislift. Tijdens de verhuizing zal de verhuizer verder waar nodig meehelpen met het sjouwwerk.

  Direct offerte aanvragen

  Een terugbel afspraak inplannen of een gratis vrijblijvende offerte aanvragen?
  Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug.