• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Vlaardingen?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van scherpe prijzen en professionele support voor het huren van een verhuislift in Vlaardingen. Of het nu gaat om een grote verhuizing of voor losse items. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift gaat iedere keer direct, veilig en gestructureerd. 

  Welke items gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot wel 400 kilo dragen. De verhuislift kan gebruikt worden voor hele grote verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt ook nog eens vergezeld door een bekwame en aardige operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bedient de verhuislift. Gedurende de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verminder je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die producten aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden bezorgd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven voordelige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op +31 850658585