• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Weert?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van voordelige prijzen en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Weert. Of het nu gaat om een gehele verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt iedere keer moeiteloos, veilig en goed georganiseerd. 

  Welke items passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan ingezet worden voor hele grote verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een ervaren en aardige operator / verhuizer. Hij brengt de verhuislift naar de gewenste locatie, bouwt de lift op en bedient de verhuislift. Tijdens de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het tillen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing bespaart een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op beschadiging aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die producten aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Dit zijn spullen zoals bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke bedrijven gunstige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585