• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Zaanstad?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van voordelige tarieven en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Zaanstad. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor losse objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt iedere keer direct, betrouwbaar en goed georganiseerd. 

  Welke spullen gaan er allemaal op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo dragen. De verhuislift kan ingezet worden voor grote verhuizingen of specifieke objecten zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een bekwame en vriendelijke operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de verhuislocatie, zet de lift in elkaar en bedient de verhuislift. Bij de verhuizing assisteert de operator / verhuizer waar nodig met het sjouwen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als onderneming een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor diverse bedrijven en leveranciers. Een verhuislift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verminder je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er ondernemingen die producten aanbieden die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke organisaties gunstige samenwerking voor langere termijn aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585