• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Zoetermeer?

  Bij Regio Verhuislift ben je iedere keer verzekerd van voordelige prijzen en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Zoetermeer. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor losse objecten. Zowel particulier als voor bedrijven. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift gaat altijd moeiteloos, betrouwbaar en gestructureerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan maar liefst 400 kilo aan. De verhuislift kan toegepast worden voor hele grote verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een geroutineerde en aardige operator / verhuizer. Hij rijdt de verhuislift naar de verhuislocatie, zet de lift in elkaar en bestuurd de verhuislift. Bij de verhuizing ondersteunt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift levert verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien beperk je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er organisaties die goederen leveren die bij uitstek het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Daarbij kan worden gedacht aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke ondernemingen gunstige langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift samen met bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Monique Veenstra Voor onze verhuizing op 6 hoog hebben wij een lift gehuurd bij Regio Verhuislift. Een heel prettige ervaring. De operator was heel vriendelijk en behulpzaam en de lift deed precies waarvoor we hem nodig hadden. Onze spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd naar onze nieuwe woning.

  Nicole Schrijvers Fijn bedrijf, gemakkelijk en snel een verhuislift kunnen regelen. Verder geen problemen tijdens de verhuizing!

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag onderstaand een verhuislift offerte aan. Of bel of mail ons gerust met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585