• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift Zuid-Holland

  Verhuislift Zuid Holland huren

  Van Den Haag tot Rotterdam, Regio Verhuislift is dé aanbieder van verhuisliften in Zuid-Holland. Een verhuislift huren kan al vanaf € 79 ex.btw voor het eerste uur. De voordelen van een verhuislift zijn, dat een verhuizing vele malen sneller verloopt en dat je kostbare spullen niet beschadigen. Je profiteert daarnaast van de kennis en ervaring van onze operator / verhuizer, die de verhuislift bedient. Het huren van een verhuislift Zuid-Holland kun je het beste ruim op tijd doen, zodat alle planningen op elkaar kunnen worden afgestemd. Je bent er dan van verzekerd dat de juiste verhuislift voor jouw verhuizing beschikbaar is.

  verhuislift Zuid-Holland
  Een verhuislift huren - Regio Verhuislift

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Objecten tot 400 kilo. Complete verhuizingen, specifieke objecten, zakelijke goederen, bouwmateriaal of zonnepanelen. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten met een verhuislift. 

  Operator / verhuizer zorgt voor extra service

  Een verhuislift Zuid-Holland wordt alleen met het bedienend personeel verhuurd. Je krijgt dus een verhuislift plus een verhuizer. Die vervoert de verhuislift naar de verhuislocatie, bouwt de lift op en bedient de verhuislift. Tijdens de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het sjouwen van de spullen.

  Online een verhuislift Zuid-Holland reserveren

  Bij Regio Verhuislift kan het reserveren van een verhuislift het beste online worden gedaan. Je vult een aanvraagformulier in met daarop het verhuisadres en de gewenste verhuisdatum. Binnen 24 uur zal een medewerker contact met je opnemen om de details te bespreken. Vervolgens krijg je een offerte toegezonden. Als je daarmee akkoord gaat, zal de verhuislift Zuid-Holland op het afgesproken tijdstip bij jou voor de deur staan. Zie tarieven pagina voor de exacte kosten.

  Direct offerte aanvragen

  Een terugbel afspraak inplannen of een gratis vrijblijvende offerte aanvragen?
  Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug.