• MM slash DD slash JJJJ
 • :
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuislift huren in Zwolle?

  Bij Regio Verhuislift ben je altijd verzekerd van voordelige prijzen en professionele hulp voor het huren van een verhuislift in Zwolle. Of het nu gaat om een complete verhuizing of voor een paar objecten. Zowel particulier als zakelijk. Een verhuislift huren en gebruiken bij Regio Verhuislift loopt iedere keer snel, veilig en gestructureerd. 

  Welke spullen passen op een verhuislift?

  Een verhuislift van Regio Verhuislift kan tot maximaal 400 kilo aanhebben. De verhuislift kan toegepast worden voor complete verhuizingen of specifieke items zoals witgoed, meubels, zonnepanelen, bouwafval of bouwmateriaal. De verhuislift wordt bovendien vergezeld door een bekwame en behulpzame operator / verhuizer. Hij vervoert de verhuislift naar de verhuislocatie, zet de lift in elkaar en bestuurd de verhuislift. Gedurende de verhuizing helpt de operator / verhuizer waar nodig met het verplaatsen van de spullen.

  Zakelijk een verhuislift huren

  Als organisatie een verhuislift huren? Regioverhuislift verhuurd verhuisliften voor uiteenlopende bedrijven en leveranciers. Een lift bij jouw bedrijfsverhuizing scheelt een hoop tijd en moeite. Bovendien verklein je de kans op schade aan het trappenhuis en jouw spullen. Ook zijn er bedrijven die producten aanbieden die het beste met een verhuislift kunnen worden geleverd. Denk hierbij aan bouwmaterialen, keukens, meubilair, zonneschermen, zonnepanelen, witgoed, etc. Regio Verhuislift biedt dergelijke organisaties lucratieve langdurige vormen van samenwerking aan, waarbij de verhuislift met daarbij bedieningspersoneel wordt verhuurd.

  Tevreden klanten

  5/5
  5/5

  Klusbedrijf Peeters Wij maken al jaren gebruik van de verhuisliften en service van Regio Verhuislift. Duidelijke afspraken, altijd op tijd en goede service. Een aanrader!

  Edward Breedveld Ik had eerst nog wat vragen maar er werd mij goed uitgelegd hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat ik kon verwachten. Het was verder snel geregeld en op de dag zelf verliep alles volgens plan. Een aanrader dus.

  Direct een verhuislift huren?

  Vraag hieronder een verhuislift offerte aan. Of neem gerust contact op met vragen over onze werkwijze, tarieven of service. Dat kan per e-mail via info@regioverhuislift.nl of per telefoon op ‎+31 850658585